CCIE, Cisco

How can I get latest questions of Cisco 400-251 exam? The CCIE Security Written Exam (v5.0) (400-251 CCIE Security) exam is a 120 minutes (90 – 110 questions) assessment in pass4itsure that is associated with the CCIE Security certification. 100% pass guarantee Cisco 400-251 dumps CCIE Security exam test questions Youtube study guides online. “CCIE Security Written Exam (v5.0)” is the exam name of Pass4itsure Cisco 400-251 dumps test which designed to help candidates prepare for and pass the Cisco 400-251 exam. Its design is closely linked to today’s rapidly changing IT market. Before the exam, you use pertinence Cisco certification 400-251 CCIE Security questions and answers pdf that we provide, and in a short time you’ll have a lot of harvest.Pass4itsure is the only website which is able to supply all your needed information about Cisco certification https://www.pass4itsure.com/400-251.html dumps exam.

[2018-2-NEWS Cisco 400-251 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWN3NKQ2VvYmxCMDg

[2018-2-NEWS Cisco 400-351 Dumps From Google Drive]:  https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWbVlmaEVvUmZqT2c

400-251 dumps

Pass4itsure Latest and Most Accurate Cisco 400-251 Dumps Exam (6-26)Q&As

QUESTION 6
Which two statements about the DES algorithm are true? (Choose two)
A. The DES algorithm is based on asymmetric cryptography.
B. The DES algorithm is a stream cipher.
C. The DES algorithm is based on symmetric cryptography.
D. The DES algorithm encrypts a block of 128 bits.
E. The DES algorithm uses a 56-bit key.
400-251 exam 
Correct Answer: CE

QUESTION 7
Which of these is a core function of the risk assessment process? (Choose one.)
A. performing regular network upgrades
B. performing network optimization
C. performing network posture validation
D. establishing network baselines
E. prioritizing network roll-outs
Correct Answer: C

QUESTION 8
What is the name of the unique tool/feature in cisco security manager that is used to merge an access list based on the source/destination IP address service or combination of these to provide a manageable view of access policies?
A. merge rule tool
B. policy simplification tool
C. rule grouping tool

D. object group tool
E. combine rule tool
400-251 dumps 
Correct Answer: E

QUESTION 9
Which two statements about the ISO are true? (Choose two)
A. The ISO is a government-based organization.
B. The ISO has three membership categories: member, correspondent, and subscribers.
C. Only member bodies have voting rights.
D. Correspondent bodies are small countries with their own standards organization.
E. Subscriber members are individual organizations.
Correct Answer: BC

Question: 10
You want department administrators to perform some basic administrative tasks that require them to be able to access the Central Management Console (CMC). How will you give the department administrators the right to be able to grant access to the CMC to other administrators in their own departments?
A. In the Organize Objects area, select Central Management Console, Add the department administrator group(s) and grant them the right to “Edit this object”.

B. In the Manage BusinessObjects Applications area, select Central Management Console, Add the department administrator group(s) and grant them the right to “Full control”.
C. In the Manage Settings area, select Central Management Console, Add the department administrator group(s) and grant them the right to “Modify the rights users have to this object”.
D. In the Manage BusinessObjects Applications area, select Central Management Console, Add the department administrator group(s) and grant them the right to “Modify the rights users have to this object”.
400-251 pdf 
Answer: D

Question: 11
A user who has always scheduled objects for the Marketing department is leaving your company. Which method should you use in the Central Management Console (CMC) to ensure that all recurring instances owned by this user remain in effect but become owned by the Administrator?
A. Disable the departing user then click on the Transfer recurring instances to button and select the Administrator. Click OK.
B. Delete the departing user; all recurring instances automatically transfer to the Administrator.
C. Open each recurring instance on the object’s History tab then click on Schedule for and select Administrator. Ensure that the instance will use the same recurrence pattern and parameter values. Delete the departing user when all instances have been duplicated.
D. Download details of all the instances then log on to the CMC as Administrator and schedule them using the same recurrence patterns and parameter values. Delete the departing user when all instances have been duplicated.
Answer: B

Question: 12
Which statement describes the role of BusinessObjects Enterprise within the Business Objects Business Intelligence (BI) suite of products?
A. Allows you to analyze and interact with data from both relational and OLAP data sources.
B. Provides you with an open, scalable platform that supports all of your BI tools and applications.
C. Provides you with a process for accessing data, formatting it and delivering it as information to various users.
D. Allows you to integrate, transform and deliver enterprise data from any source.
400-251 vce 
Answer: B

Question: 13
Select two true statements from below. (Choose two.)
A. You cannot copy Calendar objects in CMC > Calendars area of administration.
B. You can create your own Calendars in BusinessObjects Enterprise; you have to use the pre build business calendars only.
C. You can schedule Web Intelligence documents based on an existing calendar.
D. Calendars can be created in InfoView.
Answer: B, C

Question: 14
What steps should you follow to make Report A run automatically every day upon the successful completion of Report B?
A. Working in InfoView, create a new schedule-based event. Schedule Report B to run daily, with events and add the new schedule-based event to the Events to trigger on completion window. Schedule Report A to run daily, with events and add the new schedule-based event to the Events to wait for window.
B. Working in the Central Management Console, create a new schedule-based event. Schedule Report B to run daily, with events and add the new schedule-based event to the Events to trigger on completion window. Schedule Report A to run daily, with events and add the new schedule based event to the Events to wait for window.
C. Working in the Central Management Console, create a new custom event. Schedule Report A to run daily, with events and add the new custom event to the Events to wait for window. After Report B runs successfully, trigger the custom event in the Central Management Console.
D. Working in InfoView, create a new custom event. Schedule Report A to run daily, with events and add the new custom event to the Events to wait for window. After Report B runs successfully, trigger the custom event in the Central Management Console.
400-251 exam 
Answer: B

Question: 15
The InfoView is mostly used for which of the following tasks:
A. Mostly for administering content
B. Exclusively for viewing reports
C. Viewing information about reports (Encyclopedia and Discussions)
D. Accessing information and some limited content administration
Answer: D

Question: 16
Once you grant the right to an application value (e.g. Print Documents set to Grant) to a user/group on a specific application (e.g. Desktop Intelligence), you will still be able to grant that right (e.g. print) to one Desktop Intelligence document but not the other Desktop Intelligence document.
A. True
B. False
400-251 dumps 
Answer: B

Question: 17
Your user groups have different functional needs and your managers would rather employ a more complicated user group structure than create additional folder levels. What approach should you use to create a content plan that combines logical report organization and functional user access levels?
A. Use the logical-functional group method.
B. Grant each user advanced rights to each object.
C. Use the functional-folder method.
D. Create a logical content plan.
Answer: A

Question: 18
Which two statements are true when you make changes to the report properties of a published Crystal Report object using the Central Management Console (CMC)? (Choose two.)
A. The report file stored in the Input File Report Server (FRS) is modified.
B. The report file stored in the Input File Report Server (FRS) is not modified.
C. The changes are written to the Central Management Server (CMS) system database.
D. The changes are not written to the Central Management Server (CMS) system database.
400-251 pdf 
Answer: B, C

Question: 19
How do you disable anonymous access in BusinessObjects Enterprise?
A. Within InfoView uncheck the option Disable anonymous access.
B. Within Central Management Console (CMC) disable Guest account.
C. Within Central Configuration Manager (CCM) uncheck the option Disable anonymous access.
D. Within Central Management Console (CMC) uncheck the option Disable anonymous access.
Answer: B

Question: 20
Assume you are using InfoView and need to locate a specific Web Intelligence report, but you cannot remember its name. There are 15 Web Intelligence reports in the system and you have access to all root-level folders. What would be the best way to locate the report?
A. Browse the folders and categories
B. Filter
C. Report off the CMS database
D. Use the Advanced feature of the Search function
400-251 vce 
Answer: D

Question: 21
A Web Intelligence document is a report object that is created from a universe data source over the web through the InfoView interface. A Web Intelligence document can be published to the BusinessObjects Enterprise environment in one or more ways. Select the best answer from the list below.
A. Web Intelligence documents can be published by using Save As in InfoView through the Organize Objects or Folders areas of the Central Management Console or by using the BusinessObjects Publishing Wizard.
B. Web Intelligence documents can be published only by using Save As in InfoView because they only exist inside the BusinessObjects Enterprise environment.
C. Web Intelligence documents can be published by using Save As in InfoView or through the Organize Objects or Folders areas of the Central Management Console.
Answer: B

Question: 22
Which three authentication systems does the BusinessObjects Enterprise support with Single Sign-On (SSO) feature? (Choose three.)
A. Windows NT
B. Windows NT with SiteMinder
C. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) with SiteMinder

D. Windows Active Directory (AD)
400-251 exam 
Answer: A, C, D

Question: 23
Which three benefits can users realize from a well-designed content and system management plan? (Choose three.)
A. User license counts are never exceeded.
B. Only required information appears in report objects.
C. Locating reports and other objects is simple.
D. Information is current.
Answer: B, C, D

Question: 24
Which three problems can users encounter as a result of a poorly-designed content and system management plan? (Choose three.)
A. Required information is not visible in report objects.
B. Named user license counts are exceeded.
C. Information is not current.
D. Reports and other objects take too long to locate.
400-251 dumps 
Answer: A, C, D

Question: 25
What are two of the major steps that you must perform when creating a logical content plan for your BusinessObjects Enterprise implementation? (Choose two.)
A. Create BusinessObjects Enterprise server groups based on geographical considerations.
B. Specify group access levels for folders and objects.
C. Organize users into functional groups.
D. Create profiles for encyclopedia distribution.
Answer: B, C

Question: 26
When you move a folder, the objects within are also moved. What happens to the folder’s object rights?
A. The folder rights are set to the default View for Everyone.
B. The folder rights are set to the default Full Control for the Administrators group.
C. The folder retains the object rights of the original.
D. The folder inherits the object rights set on the new parent folder.
400-251 pdf 
Answer: C
 400-251 dumps

See What Our Customers Are Saying:

We at Pass4itsure are committed to our customer’s success. There are 50,000+ customers who used this preparation material for the preparation of various certification exams and this number of customers is enough for new candidates to trust in these products.Our Cisco 400-251 dumps are created with utmost care and professionalism. We utilize the experience and knowledge of a team of industry professionals from leading organizations all over the world.
400-251 dumps
Pass4itsure is a website which can help you quickly pass the Cisco certification 400-251 dumps exam. Pass4itsure Cisco certification 400-251 CCIE Security questions and answers pdf is designed and ready by Pass4itsure IT experts. “CCIE Security Written Exam (v5.0)”, also known as 400-251 exam, is a Cisco certification which covers all the knowledge points of the real Cisco exam. Pass4itsure Cisco 400-251 dumps exam questions answers are updated (520 Q&As) are verified by experts. The associated certifications of 400-251 dumps is CCIE Security. Pass4itsure Cisco certification https://www.pass4itsure.com/400-251.html dumps CCIE Security questions and answers pdf help you take advantage of the continuous development of technology to improve the ability to solve problems, and improve your job satisfaction.

Read More Youtube: https://youtu.be/YbeaZVr6TIo
pass4itsure 400-251 dumps
Compared with other brands, Pass4itsure has up to dated exam information, affordable price, instant exam PDF files downloaded, error correction, unlimited install,etc. Such as Pass4itsure Cisco 400-251 Dumps Exam Test Questions, Sale Latest Cisco 400-251 Dumps Study Guides Is What You Need To Take, We Help You Pass CCIE Security Written Exam (v5.0).  Simple and Easy! To take advantage of the guarantee, simply contact Customer Support, requesting the exam you would like to claim. Pass4itsure guarantee insures your success otherwise get your MONEYBACK!